swensened

stats:

Share This

Air Max 2017 Kopen puppy worstelt

2017-06-20
By: swensened
Posted in:

Als de Air Max 2017 Kopen puppy worstelt, pet hij zijn hoofd en blijf met rustige tanden met hem praten. Als hij niet stilstaat, geef hem een ​​beetje schudden en zeg stevig: 'Nee.' Als hij je hand probeert te nippen of monden, hou je mond een paar seconden dicht en herhaal 'Nee' en laat zijn mond los. Ga door met deze les totdat de puppy rustig blijft en accepteren dat hij wordt gehouden. De minuut wordt de pup stil en accepteert je de handeling, loof hem. Onthoud dat lof voor gehoorzaamheid een van de belangrijkste instrumenten is voor succesvolle gehoorzaamheidsopleiding.
Een jonge Nike Air Max 2017 Heren puppy trainen om de verwerking te accepteren, wordt altijd voorzichtig maar stevig gedaan. Houd de puppy in geen geval af, of sla de puppy op. Oudere puppies en honden kunnen steviger worden getraind wanneer ze weerstand bieden tegen de behandeling. (Let op: verwaarloos de termen 'jong puppy' en 'ouder puppy' met hoe klein of groot de puppy is. Onderscheidingen worden toegeschreven aan leeftijds relevantie, niet grootte.)
Totdat je puppy Nike Air Max 2018 Dames helemaal is opgeleid, moet hij zich beperken tot een bepaald gedeelte van het huis en mag hij niet naar de wil steken. Dit kan in een bepaalde kamer of kooi zijn. Dit bespaart u niet alleen frustratie door meerdere gebieden van het huis te vervuilen voordat de puppy volledig is opgeleid, maar hondpsychologen zijn het erover eens dat puppies veiliger voelen in een redelijk klein afgesloten gebied. Kranten moeten de vloer van de omgeving bedekken. Veel schoon, zoet water moet te allen tijde beschikbaar zijn. Door een zware kom te gebruiken, voorkomt u per ongeluk spills. Een schoon bed (een oude deken of handdoek werkt mooi) moet ook worden voorzien voor warmte en comfort, evenals speelgoed om te kauwen en te spelen. Zoals puppies hebben puppies speelgoed nodig voor entertainment; Kauwen helpt bij Nike Air Max 2018 Heren het verliezen van tandvlees ongemak veroorzaakt door het groeien van tanden.

comments powered by Disqus
Dislike 0

Tags

Share This