swensened

stats:

Share This

Je moet Goedkope Nike Air Max 2017

2017-06-21
By: swensened
Posted in:

Je moet Goedkope Nike Air Max 2017 altijd een paar noodhulpdierbenodigdheden opzij zetten als er een ramp plaatsvindt. Heb minstens een week de moeite waard om eten en water klaar te maken en wat lekkernijen. Als je weet dat je de hele dag weg bent, dan zou je overwegen om genoeg eten en water voor de hele dag te verlaten, dus al kan je Kom niet even thuis weg vanwege een ramp die je weet dat ze niet honger krijgen. Zorg ervoor dat u een eerste hulp kit heeft voor zowel u als uw huisdieren. In geval van extreme koude rampen, zoals een sneeuwstorm, hebben warme hondenkleding bij de hand. Ook om klaar te zijn voor evacuatie moet u een goede huisdier dragen. Het moet duurzaam, comfortabel en ruim zijn, zoals de Ultimate Sherpa Pet Carrier. Het maakt niet uit wanneer de ramp kan raken, als het juiste huisdier leverbaar is, dan verhoogt u de kans op overleving van uw hond of kat.
Naast het Nike Air Max 2017 Heren juiste huisdier benodigdheden, moet uWees klaar met een actieplan voor elke ramp. In orkanen, tornado's en aardbevingen moet u een vooraf bepaalde veilige plaats hebben. Noodschuilplaatsen mogen geen dieren meenemen, maar er zijn bepaalde dierenkluizen of dierenvriendelijke schuilplaatsen die hulp kunnen bieden. Als u thuis bent wanneer u een ramp raakt, heb dan een vriend of buurman die u kunt bellen om naar uw huisdier te gaan. Het is erg belangrijk dat u bereid bent om alle noodzakelijke noodhulp te verrichten op uw huisdier, omdat het onmogelijk is om te krijgen Hen naar een dierenarts kliniek. Als uw huisdier ophoudt met ademhalen of als hun hart stopt, kunt u CPR uitvoeren om ze te Nike Air Max 2018 Heren laten herleven.
In principe Nike Air Max 2018 Dames moet je de ABC's van eerste hulp onthouden: A - Luchtweg: Zorg ervoor dat hun luchtweg helder is. Trek de tong naar voren en verwijder eventuele blokkerende voorwerpen. B - Ademhaling: houd een spiegel, een glanzend voorwerp of een katoenen bal voor hun neus om te bepalen of ze nog ademen. Als dit niet het geval is, plaats je mond over hun neus en blaas tot je de borst ziet groeien en laat je dan los Laat de lucht uitstromen. Doe dit 10-20 keer per minuut. C - Cirkulatie: Druk je oor stevig op hun borst om naar een puls te luisteren. Als er geen puls is, zet dan de hiel van de ene hand net achter de linker elleboog en plaats de andere hand erover. Druk ongeveer 100 keer per minuut naar beneden naar beneden.

comments powered by Disqus
Dislike 0

Tags

Share This