swensened

stats:

Share This

Goedkope Nike Air Max 2017 Percheron gelding

2017-06-21
By: swensened
Posted in:

Vego (Thoroughbred / Goedkope Nike Air Max 2017 Percheron gelding) is ongeveer 2 jaar oud. Ik heb veel uren doorgebracht met grondwerk. Hij weet hoe te bewegen van druk, lounge, back up, springen over logs, enz. Toen ik Vego kocht was hij 4 maanden oud en was nooit door mensen geraakt. Dus, ik heb veel tijd doorgebracht om hem te leren kennen en natuurlijk op de grondslag.
In aanvullingen Nike Air Max 2018 Heren heb ik een deel van elke trainingssessie doorgebracht, waardoor hij gewend was aan luide geluiden, plastic zakken, over de tarpen lopen, water oversteken, gekke mensen springen omhoog en omlaag naast hem en natuurlijk een zadel dragen. Ongeveer 2 weken voordat ik besliste om Vego te rijden, heb ik twee dingen gedaan. Ten eerste zou ik hem tijdens elke trainingssessie een zadel dragen. Nadat zijn sessie was afgelopen, zou ik hem in een ronde pen leggen en hem daar met het zadel laten liggen terwijl ik met andere paarden werkte.
Ten tweede Nike Air Max 2018 Dames heeft Vego al zijn trainingssessies met een hackamore gedaan. Ik gebruikte een gewone touw hackamore, geen mechanische hackamore. Ik zorgde ervoor dat ik de hackamore kon gebruiken om zijn hoofd naar weerszijden te buigen en hem te stoppen en aan zijn omtrek te raken. Ik zorgde ook ervoor dat ik zijn achterkwartier met beendruk achter de omtrek kon opleveren en dan zijn hoofd buigen en hem tot stilstand kunnen brengen. Dit is een techniek die Clinton Anderson, John Lyons en vele andere natuurlijke ruitersporters gebruiken om een ​​paard te maken om flexibeler te worden en te stoppen tijdens de vroege stadia van de training. Het hoofddoel was om ervoor te zorgen dat ik Vego kon stoppen als de hel los ging. Vergeet niet, Vego en ik waren al een tijd voorbereid op deze dag en ik voelde me dat Vego klaar was. Als ik bezorgd was over hem te rijden, zou ik het grondwerk hebben voortgezet tot Nike Air Max 2017 Dames hij klaar was voor de eerste rit.

comments powered by Disqus
Dislike 0

Tags

Share This